Anton&Antonin valmisruokatehtaan muutto suurempiin tiloihin Kuopioon.
Asiakkaamme Anton&Anton valmisruokien ja sopimusvalmistusasiakkaiden volyymin kasvettua tilat Helsingin Tukkutorilla kävivät ahtaiksi tuotteiden volyymin voimakkaan kasvun takia.
Yrityksen valmisruokatehdas muutti suurempiin tiloihin Kuopioon, jonne pääsimme toimittamaan vastuullisesti kierrätettyjä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kalusteita.
Valinta ostaa käytettynä rst kalusteet säästi luonnonvaroja noin 10 029,41 kg.
Voit lukea lisää luonnonvarojen säästämisestä tästä artikkelistamme.
Yrityksen vastuullinen toiminta
Anton&Anton onkin kertonut vastuullisesta toiminnastaan omilla verkkosivuillaan ja heidän tavoitteistaan, johon sisältyy myös ilmastoteot. Tästä voit lukea aiheesta lisää.

Kuluttajat arvostavat yhä enemmän helppoutta, terveellisyyttä ja vastuullisuutta.
Anton&Antonin positiivisen kehityssuunnan taustalla on määrätietoinen työ vuoden 2022 strategisten linjausten mukaisesti. Sekä kuluttajilta että kaupan keskusliikkeiltä saadun palautteen perusteella Hasselblatt näkee markkinoilla olevan hyvän omantunnon valmiille aterioille yhä enemmän potentiaalia lähitulevaisuudessa.
Useiden tutkimusten mukaan valmisruokamarkkinan globaalin kasvun odotetaan lähivuosina olevan 5-7%, mikä näkyy myös Suomessa. Kuluttajat arvostavat yhä enemmän helppoutta, terveellisyyttä ja vastuullisuutta, ja erityisesti kasvipohjaiset tuotteet ovat nousseet merkittävään rooliin.
Kertoo Anton&Antonin toimitusjohtaja Andrea Hasselblatt.